Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська офіційно розлучилася зі своїм чоловіком, пластичним хірургом Едгаром Камінським. Передає LifeStyle 24.

Заяву про розлучення Камінських з'явилося на сайті Подільського районного суду ще 19 квітня, а розірвання шлюбу повинно було відбутися 12 червня. Проте, через відсутність пари засідання довелося перенести на 1 липня.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясували журналісти, на даний момент стан розгляду справи по розлученню Камінських перебуває у статусі "задоволено повністю". Тобто, подружжя офіційно розлучилося після 5 років шлюбу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Едгар і Слава Камінські не дають коментарів щодо свого особистого життя. Поки що невідомо, як вони поділили опіку над 4-річним Леонардом і 3-річною Лаурою.

Нагадаємо, Слава Камінська показала соковиті принади після розлучення.

Раніше Знай.ua повідомляв, Камінський натякнув на справжню причину розлучення зі Славою.

Також Знай.uа писав, Камінська потроллила заяву чоловіка про розлучення.