Російська співачка Крістіна Орбакайте поділилася своїми емоціями на сторінці в Instagram деталями "конфлікту з матір’ю". Приклавши скрін екрану з заголовками, де згадується її прізвище, Орбакайте прокоментувала останні публікації як "жовту пресу, що перевершила саму себе".

Крістіна Орбакайте
Крістіна Орбакайте

На фото видно, що одна із статей озаглавлена як "Крістіна Орбакайте - мати дітей Алли Пугачової. Донором яйцеклітин стала дочка примадонни", інша - "Як кішка з собакою. Алла Пугачова довела Крістіну Орбакайте до сліз". Причиною цієї сварки ЗМІ побачили у ревнощів Крістіни Орбакайте до дітей Алли Пугачової, "які насправді її онуки, народжені від старшої дочки". Багато фанів припускають, що швидше за все, донором Пугачової таки виявилася її рідна донька.

Артистка Крістіна Орбакайте показала жахливі наслідки операції, все дуже погано. Фани втішають Крістіну Орбакайте, написавши в коментарях: "Пишуть - значить, не забувають".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Крістіну Орбакайте масово підтримали зіркові колеги. Яна Рудковська написала, що дивуватися нічому, а Ігор Ніколаєв поцікавився судовими перспективами по спростуванню цих домислів: "Будемо милуватися або судитися?" Як дитина, що виросла в артистичній родині, Орбакайте з дитинства звикла до чуток і вже давно не звертає на них уваги.

Орбакайте і Пугачова
Орбакайте і Пугачова

Нагадаємо, молода і струнка Пугачова заткнула за пояс коханок Галкіна.

Як повідомляв портал Знай.ua, врятувала шлюб із Галкіним: Орбакайте пожертвувала найціннішим заради Пугачової.

Також портал Знай.ua писав, що голий Галкін потроллил Нагієва і Боню.