Популярна українська співачка Аліна Гросу, яка нещодавно справила гучне весілля в Італії, зараз разом з коханим насолоджується медовим місяцем. Навіть присвятила цьому періоду нову пісню "Непереможна".

А днями на сторінці в Instagram показала нове фото з чоловіком, яким дещо спантеличила шанувальників. Справа у тому, що на обличчі чоловіа Аліна розгледіла якийсь дивний знак.

На нім новоспечені чоловік і дружина зворушливо обіймаються, Олександр тримає Аліну за руку, на безіменному пальці красується обручка з діамантом.

Як поділилась Аліна з підписниками, у щетині його вона знайшла містику.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Виявила сьогодні, що Санькина борода росте вихором у формі цифри "6". Що це за знак?" - запитала вона у підписників.

У коментарях вони бажають парі любові і щастя і сприймають пост Аліни, як жарт.

Додамо, весілля Аліни Гросу пройшла на розкішній віллі в Італії. За вечір наречена змінила чотири наряди. На торжестві були присутні рідні пари, а також зірки шоу-бізнесу: Ірина Білик, Дмитро Коляденко, Віталій Козловський.

Після весілля молодята вирушили у романтична подорож, побували в найкрасивіших місцях Італії Венеції, Вероні на озері Комо. Аліна ділилася сімейними фото в мережі, а також показала кілька спокусливих образів в мокрому вбранні.

Нагадаємо, Гросу засвітила пишні принади просто посеред Італії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.