Стало відомо про те, що студія Warner Bros. працює над серіалом-приквелом за мотивами всесвіту "Гаррі Поттера". Про це повідомляє wegotthiscovered.

Так, незабаром світ може побачити новий проект про світ хлопчика, який вижив. Імовірно, "магічний" серіал будуть транслювати на стрімінговій платформі WarnerMedia.

Читай Знай.иа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За інформацією інсайдерів, пріквел саги про Гаррі Поттера знаходиться на ранній стадії розробки. Він розповість про події, які відбувалися до вступу юного чарівника в Хогвартс, і те, що творилося в магічному світі до його народження. Дії серіалу будуть розвиватися переважно в школі чарівництва.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Крім того, сюжет серіалу буде побудований виключно навколо нових персонажів, і надій знову побачити на екрані "золоте тріо" дуже мало.

Нагадаємо, актор Руперт Грінт, який зіграв одну з головних ролей у культовій сазі про "Гаррі Поттера", таємно одружився.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джоан Роулінг планує випустити чотири книги по всесвіту "Гаррі Поттера".

Також портал Знай.uа писав, що в серіалі "Гра престолів" і в серії фільмів про Гаррі Поттера з'явилися одні й ті самі актори.