У відомої української телеведучої Лесі Никитюк кінець весни і початок літа пройшли дуже насичено. Телезірка разом з Сергієм Притулою старанно працювала над зйомками дев'ятого сезону шоу "Хто зверху?", а також стала ведучою нового проекту – "Шалена зірка".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто зазначити, що зйомки шоу тривали по 17 годин кілька днів поспіль. Тепер настав час відпочити. Дуже щільний графік і жорсткий режим дня вимотують, тому День конституції Леся провела з рідними та близькими у Хмельницькому. А пізніше підбори, макіяж та сукні блондинка замінила на яскравий купальник. Нехай навіть і ненадовго!

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Леся вирушила на короткий відпочинок в Італію. За словами зірки Нового каналу, там у неї важлива місія – взяти участь у зйомках для майбутнього співробітництва зі світовими італійськими брендами, а також відвідати весілля близької подруги Регіни Тодоренко.

Нагадаємо, Тодоренко перед весіллям шокувала відвертим вбранням: "А де сукня".

Як повідомляв Знай.uа Нікітюк шокувала поведінкою в розкішному ресторані: "Ось це розійшлася".

Знай.uа писав, Нікітюк переплюнула легендарну картину Леонардо да Вінчі: Мона Леся.