Український артист Андрій Данилко поділився думкою чому українські зірки лізуть в політику.

За словами шоумена, у першу чергу в нашый країні людей до цього спонукає жадібність і грошей, - пише "hyser".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Мабуть, є цікаві пропозиції до цих зірок. Але мені здається, це неправильно. Погоджуючись на подібне, дуже просто зіпсувати собі репутацію. І я от дивлюся на деякі речі зараз і мені навіть буває ніяково. Немає підготовленості, все по верхах, суцільно словесна вода"- говорить Андрій. Щоб йти в політику потрібно мати досвід хоча б у суміжних сферах з політикою, не просто говорити, але й робити.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До останнього Данилко не вірив у перемогу Зеленського на виборах, і самого кандидата сприймав скептично. Але перемоги нового президента України радів.

Самому Данилку також поступали пропозиції податися у політику, проте його позиція категорична.

Андрій Данилко

Для артиста куди важливіше свобода, ніж ілюзія влади:

"Мільйон разів пропонували, але я не погоджуюся. Бувають такі моменти, коли в артистів дуже зростає популярність і їх починає заносити. Вони починають себе переоцінювати”.

Нагадаємо, Вжрка Сердючка здивувала мільйони шанувальників несподіваним перевтіленням.

Як повідомляв портал Знай.ua, Сергій Притула показав, як привчає сина дополітики.

Також Знай.ua писав про те, що Притула із партії "Голос" Вакарчука розповів правду про вибори: "Підвішений на мотузках до стелі...".