Від популярного іспанського виконавця Хуліо Іглесіаса вимагають визнати батьківство через суд.

Про це повідомляє "Сегодня".

На суді 42-річний Хав'єр з'явився з матір'ю Марією Едіте Сантос. В основному, говорила вона:

"Я просто хочу сказати Хуліо Іглесіасу, щоб покінчив з цим раз і назавжди. Зроби тест. У мене чудовий син. І я дуже ним пишаюся".

Хуліо Іглесіас

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Баленира Марія Едіте Сантос розповіла, що син народився після короткого, але гарячого роману з відомим співаком. Із одним з найпопулярніших виконавців світу вона зустрічалася трохи більше тижня.

За словами матері, експертиза ще 30 років тому довела, що Хав'єр - рідний син Іглесіаса. Тоді адвокати співака подали апеляцію і виграли. Наполягають на своєму досі. Сам співак на засідання не з'явився.

"Співак каже, що вже проходив такий тест тричі. І готовий зробити знову, тільки суд анулює всі попередні результати". адвокат Хуліо Іглесіаса Фернандо Фаломір

Хуліо Іглесіас

Зараз у 75-річного Хуліо Іглесіаса вісім дітей від двох шлюбів. І це офіційно.

"Не питайте, скільки у мене братів. Не знаю напевно", – каже син співака Хуліо Іглесіас-молодший.

Сьогодні, під час процесу прокурори заявили, що відмова від ДНК тесту означає автоматичне визнання батьківства. Втім, остаточне рішення суд обіцяє винести за кілька днів.

Нагадаємо, Світлана Лобода опублікувала в мережі дуже дивне відео, позуючи на чорно-білому кадрі з соскою в роті під пісню Rammstein.

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшої дочки Тільді.