Скандально відома українська співачка Анна Сєдокова, яка вже тривалий час живе і активно будує кар'єру в Росії, в мережі нарвалася не жорстку хвилю критики через дуже відверту фотографію.

Так, в Instagram Аня виклала фото, на якому позує в жовтому одязі та взутті. При цьому користувачі мережі звернули увагу на "загадкове приміщення", в якому знаходилася співачка, дуже грубо розкритикувавши її позу.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Що за непевне місце, де ви знаходитесь?" "Навіщо такі пози?" "Досить ноги розсовувати", "Поза з натяком", "Бананові мрії", "Що за звичка, як гопники, ноги розсовувати?" "Несмачна суміш гламуру і гопоти", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, фанати зловили Сєдокову на грандіозній брехні і розчарувалися назавжди: "Я більше не вірю в Instagram".

Як повідомляв Знай.uа гаряча модель Playboy виявилася кровожерливим вбивцею: тіло знайшли в багажнику.

Знай.uа писав, Сєдокова показала відверте фото у ванній, фанати оцінили.