Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим кадром. Нещодавно знаменитість похвалилася трепетним спільним фото з виконавцем Позитивом і переможцем проекту "Голос. Діти" Олександром Зазарашвілі. Так, артисти подякували кожному, хто голосував за їх підопічного в популярному вокальному шоу, не приховуючи радості.

"Єєєєє!!!! Українааааааа - - Спасибі , що проголосувала за нашого @alexandrezazarashvili_official !!!! Сашенька - ти чудо!! Ми щасливі і просто немає слів !!!💔💔💔💔💔 любимо і пишаємося! ПЕРЕМОГА!!!!!!!!", - поділилася емоціями Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Він був найкращий на проекті", "Плакала від вашого спільного виступу з Сашею і Кариною! Ви найкращі! 🔥", "Заслужена перемога👏🙌 Хлопчик має нереально крутий голос і талант🙏❤️", "НЕЙМОВІРНИЙ САША, НЕЙМОВІРНІ ТРЕНЕРА, НЕЙМОВІРНІ ПІСНІ І НОМЕРИ!", "Він і справді дуже гарно співає".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.