Ювілейний сезон вокального шоу "Х-фактор" готує глядачам чимало сюрпризів. Одним з них став прихід бек-вокалістки популярної української співачки Наталії Могилевської в якості учасниці.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Марія Москвітіна в ексклюзивному коментарі для Znaj. ua розповіла, як зважилася на те, щоб підкорити велику сцену і як співачка допомагала їй реалізувати її мрію.

Марія розповіла, що вона не медійна особистість, але в глибині душі завжди хотіла спробувати цю атмосферу на собі. І ось вона зважилася на участь в сезоні вокального шоу.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Дівчина зізнається, що довго не наважувалася сказати Могилевської про те, що йде на кастинг. І зізналася лише за день до зйомок. Тоді співачка не тільки попросила показати їй пісню, але і дуже допомогла з підготовкою всього номера.

"Наташа завжди за те, щоб розвиватися, йти далі, експериментувати. Вона попросила показати пісню. І ми з нею до першої години ночі сиділи і розбирали виступ: мій посил, мої емоції, що я повинна людям показати, розповісти, кому дивитися в очі зі сцени, як вести себе перед камерою. Наташа перед зйомками мені дуже допомогла, своїм майстер-класом, своїми знаннями", - зворушливо розповідає Марія.

При цьому вокалістка зазначає, що Могилевська підтримала її у всьому і змогла знайти правильні слова для неї в цей хвилюючий момент.

"Вона ніколи не пошкодує своїх знань, не поскупиться - віддасть усе. Ми 4 години говорили про “Х-факторі”, про те, чого я хочу, яким я хочу бути артистом. Наташа добре мене знає вже 6 років", - зізнається дівчина.

Нагадаємо, на кастинг " Х-фактора прийшла бек-вокалістка відомої співачки.

Як повідомляв Знай. ua, Наташа Могилевська закохала мережу новим чином.

Також Знай. ua писав, що помолоділа Могилевська забула про білизну і зробила пропозицію чоловікові.