Колишня дружина Бреда Пітта, голлівудська зірка Анджеліна Джолі потрапила в об'єктиви папараці під час зйомок нової сексуальної фотосесії в Парижі.

Фотографам вдалося зняти 44-річну акторку на балконі одного з паризьких готелів, де вона з'явилася в білизняному плаття бренду The Row, вартістю понад 6 тис. доларів. Пізніше Анджеліна з'явилася на балконі в білому банному халаті і розкішних сережках з діамантами.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясували західні ЗМІ, Джолі брала участь в зйомці нової рекламної кампанії для французького парфумерного будинку Guerlain, обличчям якого вона стала ще в 2017 році. У Парижі Джолі знімалася для реклами аромату Mon Guerlain.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Пізніше фотографи "зловили" Джолі на вулицях французької столиці, де вона з'явилася в елегантній смугастій максі-сукні бренду Loro Piana, доповнивши образ шкіряними туфлями-човниками бежевого кольору британського бренду Tamara Mellon та сумочкою моделі crossbody в тон взуття і сонцезахисними окулярами з нової колекції Louis Vuitton.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі помітно набрала вагу.
Джолі поправилась накілька кілограмів і помітно погарнішала, як вважають прихильники в соціальних мережах.

Як повідомляв портал Знай.ua, 13-річна донька Пітта і Джолі готується до зміни статі.

Також Знай.ua писав, Анджеліна Джолі втоптала в болото світову легенду