Українська співачка Ірина Білик активно веде свій блог, де ділиться з шанувальникам дуже особистим. Також артистка часто влаштовує цікаві опитування. Так, нещодавно вона поставила фанатам цікавий питання. І він стосувався распредления ролей у взаєминах чоловіків і жінок.

Ірина Білик
Ірина Білик

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Відкидати допомогу чоловіків і бути self-made woman зараз стало модним і абсолютним мейнстрімом. А як ви до цього ставитеся? Особисто я вважаю, що у відносинах між чоловіком і жінкою має бути баланс, без ігор в сильного, слабкого, головного. Адже найважливіше почуття й прийняття людину, а не розподіл ролей. Як вважаєте?" - запитує Білик.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

В коментарях фолловери співачки стали висловлювати свою думку на цей рахунок:

"Чоловік робить життя своєї жінки легшим і комфортнішим, дозволити йому таку розкіш - це наша мудрість", "Чоловік повинен бути сильнішим за жінку і захищати її без варіантів", "Ой ну не знаю-не знаю, іноді бути слабкою ну дуже зручно, я наприклад досі не вмію оплачувати комуналку, заправляти машину, хоча звичайно можу, але не можу", "Це, звичайно, цікаві ігри) Але чоловік повинен їм і залишатися!", "Я за паритетні відносини. АЛЕ☝️Чоловік повинен залишатися чоловіком, а жінка - дозволяти собі бути жінкою.", "Люблю тих, кого хочеться любити", "Жінки через свою гординю самі перетворюються у чоловіків( а як же ніжність?"

Нагадаємо, похресниця Ірини Білик Аліна Гросу показала своє розкішне весілля.

Як повідомляв портал Знай.ua, спливли скандальні подробиці нового кохання Віктра Павліка та молодої його помічниці.

Також Знай.ua писав про те, що Ані Лорак розповіла про нове кохання, яке назвала своєю релігією.