У середу, 10 липня, на фестивалі Atlas Weekend 2019 виступила переможниця Євробачення 2018 Нетта Барзілай. Популярна співачка відвідала Київ не вперше, рік тому вона знімала в столиці кліп на пісню Bassa Sababa.

Кияни та гості столиці були в захваті від Нетти, схоже її виступ запам'ятається всім надовго. Багатотисячний натовп з радістю танцював під запальні хіти ізраїльтянки. Та й сама Нетта зізналася в любові:

"Україна, ти обійняла мене так міцно, що я захотіла залишитися назавжди! Дякуємо за дивовижний досвід, ATLAS. Не можу дочекатися, щоб повернутися! Я люблю тебе." Нетта Барзілай

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, переможниця "Євробачення 2018" ізраїльська співачка Нетта Барзілай вразила українців виступом в ефірі фіналу п'ятого сезону українського шоу "Голос. Діти" на каналі "1+1". Популярна артистка Нетта Барзілай, яка зняла кліп у Києві, заспівала в прямому ефірі суперфіналу шоу "Голос. Діти 5" у неділю, 7 липня, на телеканалі "1+1".

Раніше Знай.uа розповідав про те, що Євробачення 2020: Амстердам в прольоті, подробиці скандального рішення.

Як повідомляв Знай.ua, гаряча ведуча "Євробачення 2019" показала, як стогне і потіє.