Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська частенько ділиться з фоловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Камінська відрізняється оригінальністю своїх постів і підписами до них, часто це смішні фото, а ще частіше відверті, але з веселим підписом.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В цей раз Слава вирішила показати цікаве селфі, на якому позує в незвичному образі. Шанувальники відзначили, що співачка сильно змінилося, а сама вона скаржиться на втому і роботу. На знімку Камінська позує в білому атласному платті, яке нагадує нічну сорочку. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж і, здається, багато фотошопу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У підписі до фото артистка написала: "Від роботи дохнуть коні, ну а я безсмертний поні. Донецька область 🚗 Івано-Франківська, поїхали. Схоже, Слава Камінська сконцентрувалася на роботі після розлучення з чоловіком-пластичним хірургом Едгаром Камінським. Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію Камінської.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.