Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Так і в цей раз танцюрист поділився забавним фото, на якому позує в незвичайному вбранні і… з волоссям.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії Влад Яма позує в стійці йога, власне, і в такому ж вбранні. А на його лисій голові видно русяве волосся, очевидно, це перука. У підписі до фотографії танцюрист похвалився, що знявся в повнометражному кіно. "Йог, дуже приємно. Дуже приємно, Йог... Так, я зробив ЦЕ! Знявся в повнометражному кіно. Ще одна мрія збулася. Романтична комедія "Пограбування по-українськи", прем'єра 13 лютого 2020 року. Як вам образ?", - написав Влад.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.