Відома американська модель Кайлі Дженнер є однією з наймолодших мільярдерок світу. Дівчина прославилася участю у телевізійному реаліті-шоу сімейства Кардашьян, також вона займається бізнесом і має косметичний бренд. Кайлі, як і її знамениті сестри, має численну армію прихильників в Instagram, яких частенько радує новими постами.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В цей раз Дженнер вирішила поділитися з фанатами фото, на якому позує в сексуальному образі в крихітному бікіні. Як видно на фото, крихітка Кайлі своїми формами перевершила старшу сестру Кім Кардашьян.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Фанати просто в захваті від цього фото, багато хто вважає, що крихітка Кайлі вже давно затьмарила старших сестер, а деякі запитують, для якого глянцю вона фотографувалася в такому відвертому вбранні.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.