В російських ЗМІ поширилася інформація про таємне весілля телеведучої Юлії Барановської. І при тому, що їй давно приписують роман з Максимом Галкіним, новина викликала резонанс у фанатів.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вже близько року в шоу-бізнесі ходять чутки про надмірно близьких відносинах Барановської і Галкіна. Її називають можливою коханкою шоумена. Саме вона і стала причиною, на думку шанувальників, того, що Пугачова має намір подати на розлучення, адже не змогла пробачити зради.

Сама ведуча ніяк не коментує чутки про роман з Галкіним, хоча парочку бачили пару раз разом на різних заходах.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

На даний момент Барановська відпочиває разом з дітьми. Компанію в Камбоджі їм склав Олександр Телесов. Однак Барановська підкреслила, що ніякої романтики і любові між ними немає і це просто спільна подорож.

"Одне маленьке уточнення: коли у мене буде весілля, вона буде пишною і з розмахом. Ховати її в джунглях я точно ні від кого не буду", - спростувала чутки про весілля Барановська.

В соціальних мережах по-різному сприйняли цю новину і навіть згадали про Галкіна. Фанати залишилися на боці провідною і відзначили, що вона має право на щастя і особисте життя.

"Ваші чоловіки і відносини нікого не стосуються", "Галкін прочитав цю новину і гірко заплакав", "Примадонна "приголомшена і шокована", "А мені здається, що її великою любов'ю завжди був Аршавін, просто так дітей від чоловіків не народжують", - відзначають в Мережі.

Нагадаємо, Пугачова мовчала роками про дітей від Галкіна, але Орбакайте не втримав язика за зубами.

Як повідомляв Знай. ua, Пугачову переслідує небезпечний маніяк.

Також Знай. ua писав, що Галкін розполохав малюків у дитячому парку.