Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила забавне селфі, скориставшись популярним нині додатком Face Арри і показавши, який імовірно буде в старості. Так, артистка позувала з "домальованими" зморшками і хусточкою на голові, припустивши, чим буде займатися, коли постаріє.

"Добрий ранок від бабусі Аніти 😅😁 а годинник цокає🤪☝🏻 Цікаво, чим я буду займатися в старості? Онуками? Городом? На Марсі повітря продавати в стаканчиках ?😅
А ви вже глянули як будете виглядати в старості?", - пожартувала Луценко. Фолловери не пройшли повз: "Аніта,це Ви в 160,не раніше.Займатися?Як завжди,насолоджуватися спортом,любити життя і себе в цьому списку.", "Непогано будеш виглядати в старості )", "Ось що трапляється, коли людина не їсть солодкого)другий день)", "Я вже глянула в дзеркало...без додатка вже лякає.😂😂😂", "Аніта, у скільки років Ви будете так виглядати?))))😲".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчиться новому, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.