Відома зоряна тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила розповісти, чому гімнастика потрібна не тільки тілу, але й обличчю. Так, артистка зізналася, що і сама отримала диплом про проходження курсу "гімнастика для обличчя", а тепер схоплюється в 6 ранку, щоб зробити кілька вправ.

"Я вже років 10 тому отримала диплом про проходження курсу «гімнастика для обличчя», так, я робила весь цей час кілька вправ - це просто ритуал як почистити зуби вранці. На овал обличчя, іноді вправу для очей, певним чином наносила крем. Але з недавніх пір, я встаю вранці в 6, щоб встигнути виконати всі вправи та найбільший комплімент - це коли твій косметолог тобі говорить, що обличчя просто зі швидкістю світла змінюється в кращу сторону!
Чим більше нас красивих, задоволених навколо - тим щасливіше планета в цілому❤️😘
P. S. сьогодні ще починаю тейпування обличчя😳", - поділилася емоціями Луценко. Фолловери взялися коментувати: "Ой, яке фото 😍", "Аніта, Ви прекрасні! Захоплююся Вами ❤️", "Яка ви красуня!!!💕", "однозначно з довгим і білим волоссям виглядаєш супер🔥", Як ви змінилися, стали такою ніжною та жіночною. Час йде на користь 😘".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", тож вирішила не тільки навчитися новову, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.