В Голлівуді готують біографічний фільм про Елвіса Преслі. Зірку 50-х в новому фільмі База Лурмана зіграє молодий актор Остін Батлер.

Зазначимо, що публіка була шокована зовнішньою схожістю знаменитостей. Заради нової ролі Батлер, блондин від природи, пофарбував волосся в чорний колір, щоб бути ще більше схожим на свого героя Елвіса Преслі.

27-річний Остін Батлер вже встиг знятися у фільмі "Одного разу в Голлівуді" разом з такими популярними акторами, як Бред Пітт і Леонардо Ді Капріо. В даний час Батлер знімається в головній ролі в картині "Мертві не вмирають" разом з Біллом Мюрреєм і Селеною Гомес.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

До речі, Остін Батлер вже вісім років перебуває у відносинах з американською співачкою і актрисою Ванессою Хадженс. На момент початку відносин Батлеру було 19 років, а Ванессі – 21. Кохана актора вже прокоментувала радісну новину на своїй сторінці в Instagram. За словами Ванесси, вона не може дочекатися виходу на екрани фільму, де Батлер зіграє головну роль.

Баз Лурман вже прокоментував вибір актора на роль Елвіса Преслі. Кінорежисер заявив, що звернув увагу на Остіна Батлера завдяки його чудовій грі в виставі "Крижане пришестя на Бродвеї".

Нагадаємо, кінопремія "Оскар" залишилася без ведучого.

Раніше Знай.uа повідомляв, бывшая Бреда Пітта красуня Дженніфер Еністон потрапила в авіакатастрофу.

Також Знай.uа писав, Дженніфер Еністон приголомшила новиною про продовження культових "Друзів".