Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, цього разу Настя вирішила показати шанувальникам свою подорослішалу доньку. Варто відзначити, що знімки з дочкою вже давно не з'являлися на сторінці балерини. Тепер же Волочкова знову виставила Адріану на показ. На фото скандальна балерина з'явилася в міні сукні, поверх якої навіщось накинула на себе шубу, і це посеред літа. Її волосся, як зазвичай, зализане у хвостик, а на обличчі легкий макіяж з чорними бровами.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.