Скандально відома російська журналістка і кандидатка у президенти на минулих виборах у Росії Ксенія Собчак яро ненавидить російських політиків, зокрема Путіна і його свиту. Це вона в черговий раз продемонструвала в мережі. На своїй сторінці в Instagram Собчак опублікувала фотоколаж із зображенням Путіна, Медведєва і Пєскова.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На цьому фотоколажі і диктатор Путін, і голова його уряду Медведєв, і прес-секретар президента країни-агресора Пєсков. І всі вони на фото сильно зістарені. Схоже, Ксенія Собчак вирішила пропустити фотографії політиків через спеціальний додаток, яке старить людей, та який набирає популярності в соцмережах в останні дні. До того ж, журналістка раніше викладала і своє "старе" фото.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, Собчак показала гігантський гардероб Кіркорова.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Собчак без Віторгана "вмирає", черга дійшла до Кіркорова.

Також портал "Знай.uа" писав, що Собчак довела Бузову до сліз на шоу.