Відомий російський актор, співак і продюсер Барі Алібасов, який цього літа отруївся засобом для чищення труб "Крот", вийшов у світ і взяв участь у програмі "Пусть говорят".

В ефірі програми Барі Алібасов накинувся з кулаками на подругу Ліану. Відомо, що темою програми став недуга артиста.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Барі Алібасов
Барі Алібасов

Зокрема, Ліана безсторонньо почала висловлюватися з приводу одруження Алібасова на Лідії Федосєєвій-Шукшиній. Це викликало гнів продюсера.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"За що її поважати? Треба шанувати пам'ять свого чоловіка, а не за цим мотатися в 82 роки. Відомий режисер! Я бруд не ллю. Бруд сама вона ллє на себе", – кричала подруга Алібасова.

У відповідь продюсер встав і накинувся на Ліану, через що вона почала кричати: "Ти що робиш?!" Після цього жінка взяла в руки телефон, розплакалася і вийшла з залу. Ведучий поставив питання, навіщо Алібасов підняв руку. "Не образила? А вилила цілий мерзенний… помої. Не рот, а смітник!" – вигукнув Алібасов.

Нагадаємо, Барі Алібасов всіх обдурив: чоловік Фріске оприлюднив докази.

Як повідомляв Знай.uа Єгор Гордєєв відверто розповів про жахливу ситуації в літаку.

Знай.uа писав, 52-річна Ольга Сумська вразила мережу екстремальним вирізом.