Популярний український ведучий і шоумен Сергій Притула розповів про те, як йому влаштували цькування в інтернеті і обрушилися на нього з критикою після Нацвідбору на "Євробачення-2019". Про це він розповів в інтерв'ю Маші Єфросиніної.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Притула зізнається, що ні про що не шкодує і говорить, що на той момент Україна обирала свого представника і йому зовсім не соромно за жодне питання, яке він ставив учасникам українського відбору конкурсу.

Ведучий зізнається, що він був пригнічений через те, який скандал розгорівся під час Нацвідбору на "Євробачення-2019".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Маші Єфросиніної він зізнався, що на нього обрушився шквал критики після того, як MARUV зі скандалом відмовилася від участі в конкурсі через свою лояльну позицію до країни-окупантові Росії.

"Мене вибило те, що люди почали це робити, дивлячись поверхнево на ситуацію. Я був винен, бо я в кадрі. Але питання, які я ставив, я за них не шкодую. Ми там обирали людину, яка повинна була представляти Україну", - підкреслив Притула.

Фанати співачки дорікали Сергію Притулі у тому, що він ставив провокаційні запитання. А Маша Єфросиніна уточнила, що тоді Притула навіть хотів "побухати".

Нагадаємо, Притула запропонував залишити Мураєва без оргазму.

Як повідомляв Знай. ua, Притула показав головну хвороба Ради.

Також Знай. ua писав, що Притула розповів про кішку, яка пробігла між "Голосом" і "Слугою народу".