Відома українська телеведуча Леся Нікітюк показала шанувальникам, що може довести її до сліз. Відповідне визнання з'явилося в Stories Instagram артистки.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Никитюк опублікувала дві Stories, в яких поділилася сокровенним з фоловерами. Виявилося, що музика здатна чіпати найтонші струни душі Лесі.

"Зараз буде пісня, від якої я плачу", - інтригує фанатів Леся.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Потім вона опублікувала частину нової пісні Слави Камінської, яку українська співачка випустила після появи новин про розставання знаменитості з не менш відомим чоловіком.

"Слава і Віка – ви мій тембр вечора. Завжди співаю ваші пісні в караоке!!! А Нова просто фантастика! Реву", - пише Леся.

Раніше Леся Нікітюк розповідала, що її відносини з Притулою на початку їх співпраці були непростими. Вона стверджує, що коли прийшла на проект "Хто зверху" Притула її "знищував своєю геніальністю і силою". І лише потім, коли йому не вдалося задавити, вони навіть подружилися.

Нагадаємо, Никитюк засвітила розкішне декольте у повітряному платті.

Як повідомляв Знай. ua, Леся Нікітюк перетворилася на Барбі.

Також Знай. ua писав, що Никитюк блиснула прозорими трусами у ванній.