Відома українська актриса, Народна артистка України Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новинами зі свого життя. Актриса впевнений користувач Instagram і не забуває публікувати фото зі свого життя в мережі. Цього разу зірка поділилася з підписниками фото, на яких вона позує на знімальному майданчику польського серіалу "Блондинка". У цьому серіалі Сумська грає роль рудоволосої заробітчанки Оксани.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Коли вперше потрапила на знімальний майданчик серіалу "Блондинка", думала, це на кілька днів, а вийшло так, що п'ятий сезон поспіль моя рудоволоса заробітчанка Оксана продовжує господарювати в домі колоритного Марцеля, якого грає один з найбільш відомих польських акторів Анджей Грабовський. Вже й заміж за нього мене тут видали. Граю роль польською мовою, тому що вона мені не чужа, адже мої прабабусі Барбара і Хелена (по маминій лінії) жили колись у Варшаві. Тому, коли потрапляю в старе місто у Варшаві, душа співає!", - розповіла Ольга Сумська.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.