Українська співачка Ірина Білик заявила, що модельна зовнішність – це не головне, і не бути розміром XS - це нормально.

Не так давно українська співачка Ірина Білик і хореограф Діма Коляденко заінтригували шанувальників своїми стосунками. Якийсь час вони підігрівали чутки про те, що все ще кохають один одного і навіть можливо скоро знову одружаться. Однак, пізніше Білик спростувала цю інформацію.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А нещодавно Ірина Білик потішила своїх фанатів зміною іміджу. В Instagram співачки з'явилися фото, на яких вона позує у епатажному вбранні.

Також на сторінці співачки з'явилося фото в червоному стилі – на Ірині красується толстовка oversize і високі чоботи такого ж кольору.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще


"Ця фотографія покликана нагадати всім, що бути розміром не XS - це нормально і комфортно. Ну і про те, що зовнішність - це дуже другорядне, коли всередині тебе є гармонія. А ви як думаєте?", - підписала знімок Білик.

Фанати залишилися в захваті і повністю прийняли позицію своєї люблениці та підтвердили, що розмір не важливий.

Нагадаємо, Ірина Білик кардинально змінила імідж та осідлала красеня

Як повідомляв портал Знай.ua, Коляденко і Білик почали все частіше з'являтися разом

Також Знай.ua писав, Ірина Білик показала дорослого сина-красеня.