У понеділок, 22 липня, дружина відомого українського музиканта Сергія Бабкіна Сніжана повернулася на сцену рідного харькоговского театру "Прекрасні Квіти", у постановках якого грає останні кілька років.

Раніше Снежена зіграла у виставі "DRACULA" будучи на восьмому місяці вагітності, а потім взяла двомісячну перерву.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Спочатку я дуже переживала: вистава "DRACULA" складна, там багато пластики. Раніше я грала "у цікавому стані", а зараз потрібно було перебудуватися, заново звикнути до своєї героїні. Але, як тільки відкрилася завіса, всі мої побоювання зникли. Все вийшло! Глядачі у захваті, а наша команда щаслива! Зустрінемося з вами вже у наступному театральному сезоні!", прокоментувала Сніжана.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як відомо, подружжя Бабкіни грає у театрі "Прекрасні Квіти" з 2013 року. Він працює в унікальному німому жанрі фанк-футуризм.

Нагадаємо, Бабкіна показала, як виглядала після пологів.

Як повідомляв портал Знай.ua, багатодітий Бабкін разом з дружиною породив сина і показав це всій країні.

Також портал Знай.ua писав, Сергій та Сніжана Бабині вперше показали новонародженого сина.