Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію розкішний кадрів, позуючи в одній з чотирьох своїх весільних суконь, небесно-блакитного кольору з глибоким декольте. Так, артистка не тільки засвітила масивні груди і розкішну віллу, але ще й заінтригувала прем'єрою кліпу на пісню "Непобедима".

"Скоро !!! #ПРЕМЬЕРАкліпу #НЕПОБЕДИМА 💙💙💙 Безмірна кількість романтики, любові і щастя 🤗🤗🤗", - поділилася радістю Гросу. Фолловери не пройшли повз: "Дуже-дуже гарна бджілка🔥😍", "Плаття🔥", "Красуня😍", "Божественно красива😇", "Чудова!!! Захоплення 👏🏻", "Дуже шикарно ........", "Шикарна😍😍а плаття взагалі супер принцеса😘😘", "Сукня незрівнянна! 😮 Диво! 😍👍", "Як Білосніжка з казки❤️", Фея👍👍💥💥👍👍💥💥".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.