Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне фото з Сорренто, Італія, де 3 липня пройшло їх з Владом Топаловим розкішне весілля. Так, артисти були засняті фотографом в ніжний момент поцілунку, поки друзі і рідні кричали парочці "Гірко!".

"#свадьбаТТ
#горько
@vladtopalovofficial
А в яких ще країнах прийнято кричати ГІРКО молодятам?", - поцікавилася Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Дуже красиві! Щастя вам!!!🎉🌸💛☀️💥💟", "Вітаю! Бажаю щоб завжди СОЛОДКО жилося!❤️❤️❤️", "Гірко молодим! 🤗🤗🤗 Любові і щастя вам!😙😙😙", "Ви одна з найкрасивіших і гармонійних пар. Приємно на Вас дивитися.", "Ви одна з найкрасивіших і гармонійних пар. Приємно на Вас дивитися.", "Щастя вам неземного !!!! І принцесу доньку вам 😍😍😍👍👍👍".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.