Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила серію кадрів, показавши, як пройшов її концерт в Санкт-Петербурзі. Так, артистка позувала в коротенькому топі зі стразами, змінюючи лише низ різних вбрань і засвітивши ідеальну фігуру.

"Если бы можно в сердце поглубже Вклеить портреты... 💕", - трепетно підписала Брежнєва словами з хіта Земфіри. Фолловери залишилися в захваті: "Еліксир радості,усмішок,молодості і кохання, і все це у такої тендітної і ніжної краси, захоплююся!!!💋💋💋😉", "Приголомшлива 😻", "Чарівна і неповторна!Жінка-свято!!!", "Красуня!!!", "Віра, все більше захоплююся Вами 👏", "Я вас люблю 💖 Бажаю вам більше успіхів 😘", "Вау красуня😍😍".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.