Знамените українське вокальне шоу "Х-фактор" на СТБ святкує свій 10-й день народження. Ювілейний сезон готує багато сюрпризів своїм фанатам. Одним з таких став вибір нової телеведучої. Нею стала Даша Трегубова.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Талановита актриса Даша Трегубова підкорила своїми стильними і яскравими образами ще на зйомках кастингів проекту. Тим вона наочно показала, що ні в чому не буде поступатися попередньої ведучою проекту.

Даша Трегубова

Її образи полонять з першого погляду і нижче представлений топ нарядів, якими Трегубова підкорила сцену "Х-фактору".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Один з найбільш пам'ятних образів нової провідної — чудовий темно-бірюзовий сарафан з великими накладними кишенями і жовтими пір'ям. Прикрасили образ прямокутні золоті сережки і незвичайна зачіска у вигляді корони.

Для одного з кастингів проекту "Х-фактор" Даша Трегубова вибрала лаконічне яскраво-червона сукня, золоті сережки-конго і доповнила образ суворим гладким пучком.

Чудово підкреслило фігуру провідною класичне чорне плаття-міні в поєднанні з кораловими човниками. Завершивши цибулю яскравим акцентом на очі — класичним чорним смокі айс.

Оригінально обіграна класика ніколи не вийде з моди і Даша знає про це, як ніхто. Такий ефект досягається завдяки поєднанню класичного фасону речей і яскравих акцентів. На Даші білосніжна сорочка з широкими манжетами і класичні яскраво-помаранчеві штани з високою посадкою доповнені туфлями-човниками в тон. Доповнює образ масивний чорний пояс і прямокутні золоті сережки.

Нагадаємо, головний романтик "Х-фактора" повертається на проект.

Як повідомляв Знай. ua, які сюрпризи готує Х-фактор 10 сезон.

Також Знай. ua писав, що Полякова у латексі затьмарила зіркових суддів "Х-фактора".