Під мером Києва Віталієм Кличком захиталося крісло. Вірніше одне з двох, так як розважливий колишній боксер вирішив одноосібно зайняти, як пост міського голови, так і пост голови КМДА. Зараз же президент Володимир Зеленський вирішив одне з крісел витягнути з-під Кличка, щоб він займався тільки «мерської» діяльністю.

Активізація дружини

Відразу ж після того, як у благовірного на роботі з'явилися проблеми, дружина Віталія Кличка Наталія згадала, що вона не тільки перша леді столиці (хоч левову частку живе в Німеччині), але ще й співачка. Тому щоб заробити почала через соціальні мережі рекламувати свій останній музичний альбом «Naked soul», який, до речі, вийшов ще в далекому 2016 році.

Рекламу синглу можна зустріти, як в соціальній мережі Facebook, так і в Instargam.

Зараз цю рекламу можна побачити в усіх соціальних мережах

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Судячи з усього, три роки тому, коли альбом тільки побачив світло, то очікуваного успіху Наталії він не приніс. І щоб приховати цю ганьбу їй навіть довелося взяти паузу.

«Як ви всі знаєте, художники час від часу потребують короткуперерву, щоб відновити свої творчі здібності, обробити новий досвід і знайти свіже натхнення, - пояснила у себе на сайті дружина Кличкао свій «відхід у тінь». - Після кількох дуже напружених років, протягом яких моє повсякденне життя було відзначено концертами, записом компакт-дисків, появою на телебаченні і т.д. Майбутні місяці будуть присвячені перезарядці моїх батарей і відкриттю в усіх відношеннях нових цікавих зустрічей і художніх ідей».

Також вона написала, що цей час присвятить поїздкам по різних країнах і написанню нових пісень. Але вочевидь раз вона випускає не новий сингл, а знову рекламує старий, муза до неї так і не заглянула. І треба сказати люди на її сторінці не в захваті від такої творчості.

В інтернеті альбом дружини Кличка «Naked Soul» можна придбати майже за 5 євро.

Ціна стала менше в порівнянні зі стартовою, яка була в 2016 році

Неприємне минуле

Варто також нагадати, що любов до музики у Наталії Кличко з'явилася не відразу. У 2014 році в мережі спливли фотографії з особистого архіву мера Києва. Хакери зламали його пошту, і як виявилося, колишній боксер веде подвійне або може навіть потрійне життя. Як повідомляли українські ЗМІ, крім дружини у нього є одна або дві коханки.

Скандал був дуже сильний, і громадськість дізналася ім'я однієї коханки - Анна Бастон.

У родині Кличка теж є свої скелети в шафі

Це молода дівчина, яка на той момент починала кар'єру співачки. Хоча вона все заперечувала і говорила, що взагалі збирається заміж. Зараз же, як вдалося дізнатися Знай.ua, вона живе в Москві і продовжує свою естрадну діяльність. У Києві буває дуже рідко. Все нагадує, що Анну Бастон попросили виїхати з України, щоб не псувати імідж Віталія Кличка.

Так ось, після цього скандалу дружина мера вирішила почати вокальну діяльність. Ймовірно, їй було складно змиритися, що чоловік віддав перевагу іншій і якщо йому так подобаються співачки - вона вирішила їй стати.

Наталія Кличко любить співати романси

Хоча, по правді сказати, великих успіхів на цьому терені вона не досягла. У її сторінки в Facebook всього 6 тисяч передплатників, в Instagram ще менше - 1605, про YouTube і говорити нічого - там навіть приховані люди, які її дивляться, хоча за кількістю перегляду роликів можна зробити висновок, що творчість Наталії Кличко не користується великою популярністю. Але вочевидь душа співає, а може і плаче, і поробити з цим вона нічого не може ...

Нагадаємо, новим нардепам дозволили не подавати декларації.

Як повідомляв Знай.uа Разумков заговорив про кандидатуру кума Путіна на посаду віце-спікера.

Знай.uа писав, Кличко перетворився на звіра, почувши про знущання над Панеттьєрі: "Як тільки дізнався...".