Відомий російський виконавець Влад Топалов, який одружений на українській телеведучої та співачки Регіна Тодоренко, часто балує шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, в цей раз Влад опублікував кумедні фото з дружиною, а в підписі до знімків оголосив масштабний конкурс з безліччю цінних призів.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографіях Влад і Регіна зображені у яскравих "бомжуватих" образах. На першому знімку парочка позує в обнімку: вона – посміхається, а він надувся. А на другому знімку Влад сидить у машині, яку серед іншого розігрує для шанувальників, а Регіна стоїть біля купи коробок з подарунками. За словами Топалова, у фанатів є можливість виграти позашляховик, а також навушники і смартфони від Apple. Все, що потрібно зробити – Топалов розписав у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нагадаємо, Топалов незвично привітав Тодоренко з днем народження.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов почали принижувати один одного на очах у всіх.

Також портал "Знай.uа" писав, що Чоловік Тодоренко Топалов зворушив романтичним фото.