Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка була задіяна в проекті "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка поділилася з шанувальниками милим фото з Одеси.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На знімку Наталія позує в стильному чорно-білому платті, при цьому вона потопає в обіймах величезного білого ведмедя. Цей ведмідь-аніматор чи не вдвічі вищий самої Наташі, але вона, здається, в захваті від таких обнімашок. У підписі до фото Могилевська написала: "Ах Одеса… В обіймах кавалера. Хто вже цього літа встиг відпочити?". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".