Нове гумор-шоу "Жіночий квартал" стрімко увірвалося в українське телебачення і завоювала серця багатьох українців. Прем'єра шоу відбулася на каналі "1+1" 6 жовтня 2018 року. Запальні і веселі дівчата під керівництвом Олени Кравець вирішили не збавляти темп і поїхали знімати нові випуски шоу в сонячну і колоритну Одесу.

"Жіночий квартал" в Одесі
"Жіночий квартал" в Одесі

Зйомки проходили на території Морського вокзалу. Це перший прем'єрний виступ колективу в Південній Пальмірі, в яких вже не брав участь Володимир Зеленський, а всю режисуру взяв на себе Олександр Пікалов.

"Незважаючи на те, що часу на репетиції завжди не вистачає, дівчата відмінно впоралися і підготувалися. Я впевнений, вони порвуть зал", – сказав перед концертом Пікалов і не прогадав.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Багато глядачів, які були присутні на зйомці зробили висновок, що це було один із найбільш сильних і потужних виступів "Жіночого кварталу". Шоу тривало близько трьох годин і ні на секунду не відпускало увагу глядачів, підриваючи їх з крісел від сміху. У залі було чимало відомих гостей, серед яких Маша Єфросиніна, Євген Кошовий, Степан Казанін, Сергій Сивохо і інші.

Сама програма виступів була побудована за мотивами відпочинку. Адже, як ніяк літо і курортне місто наштовхують тільки до думок про відпустку. Також, зачепилась вічна тема батьків і дітей в мініатюрі "Як тато збирає доньку на перше побачення".

"Жіночий квартал"
"Жіночий квартал"

Не пройшла команда і повз теми жіночої дружби і показали, як найкраща подруга допомагає перевірити чоловіка на вірність.

"Жіночий квартал"
"Жіночий квартал"

Вокальний квартет "Жіночого Кварталу" заспівав про історію кохання касира і охоронця, а ще присвятить оду... п'ятій точці, причому заради цього номера дівчата зважилися на ефектні зовнішні зміни.

"Жіночий квартал" в Одесі
"Жіночий квартал" в Одесі

Олена Кравець виступила зі звичним монологом і розповіла, чому дівчата добиралися до Одеси цілих 23 години, замість звичних 5-6. А також, розкрила правду про таке поняття серед батьків, як "я_же_батя".

Олена Кравець
Олена Кравець

Вперше глядач зміг оцінити вокальні дані Олени – в одному з номерів вона виконала несамовиту композицію про всіх тих, хто коли-небудь сидів на дієті. Допомогла їй у цій нелегкій справі не тільки Марта Адамчук, але ще і Наталія Могилевська.

Також у зйомках програми взяли участь Оля Полякова і співак Melovin.

Зазначимо, що телевізійні версії концертів "Жіночого кварталу" можна буде побачити у новому сезоні на телеканалі "1+1"

Нагадаємо, старша дочка Олени Кравець Маша здивувала кардинальною зміною іміджу.

Раніше Знай.uа повідомляв, що актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець прокоментувала чутки про свою політичну кар'єру.

Також Знай.uа писав, що Маша Кравець в черговий раз здивувала схожістю зі знаменитою мамою.