Скандально відома російська телеведуча Ксенія Собчак все ще продовжує вульгарний скандал з лідером гурту "Ленінград" Сергієм Шнуровим. Вона написала вірш, присвячений задній частині тіла.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що саме таким чином вона відреагувала на відеозвернення музиканта з приводу "в'ялого" заду, повністю присвятивши своє творіння тому, що того вона переслідує.

"В моторошну ніч після вечора похмурого, що порушує Сережин затишок? В'ялі ж*пи приходять за Шнуровим! Плоскі ж*пи заснуть не дають", – настрочила російська телеведуча.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Потім, Собчак порадила зібрати кошти для лікування "ж*опофобии"Шнурова в Швейцарії. Також журналістка вирішила перейти на особистості і заявила, що у нього ця частина тіла замість голови "співає голосом хрипким, віршики строчить", а "публіка рада та "браво" кричить".

"Ж*па образилася, а їй до балди", - додала Ксенія.

Також варто нагадати, що скандал між Сергієм Шнуровим і Ксенією Собчак почався в минулому році. Конфлікт стався після того, як музикант опублікував у соціальних мережах вірш, присвячений чуткам про можливе розлучення Собчак з тодішнім ще чоловіком актором Максимом Віторганом.

Нагадаємо, що Собчак поглумилися над Путіним, Медведєвим і Пєсковим на радість українцям.

Як повідомляв портал Знай.ua, Собчак жорстко рознесла Шнурова через свого коханця.

Також портал Знай.ua писав, що Собчак зізналася Макаревичу, навіщо повісила Лободу.