Стало відомо, що 25 липня відбулося урочисте відкриття міжнародного музичного фестивалю "Жара-2019" в місті Баку (Азербайджан). Незважаючи навіть на те, що даний захід було організовано РФ, українські зірки теж там були помічені.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Таким чином, на фестивальній сцені виступила співачка Настя Каменських у своєрідному вбранні. Образ складався з ліфа з хрестами, високих ботфортів і спідниці, що дозволяє детально розглянути її "п'яту точку". Варто відзначити, що по червоній доріжці вона пройшлася в яскраво-рожевій сукні з чорними смугами.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також на фестивалі помітили знаменитий український дует "Время и стекло". Надя Дорофєєва та Позитив були в досить стриманному вбранні.

Відповідно засвітилася і поп-співачка Ані Лорак. Для заходу вона вибрала шикарну білу сукню, чим в черговий раз "підігріла" чутки про її особисте життя.

На урочистий захід також з'явився український секс-символ Макс Барських. Варто відзначити, що артист припиняє музичну кар'єру. На фестиваль він прийшов у піджаку, надітим на голе тіло і в шкіряних штанях.

Не пропустила міжнародне свято музики і Віра Брежнєва – прийшла в ультракороткому топі і білій спідниці.

Вже традиційно на російське захід вирушила поп-група "Artik & Asti". Солістка Анна Дзюба вибрала для червоної доріжки коротке плаття бежевого кольору, а Артем Умрихін (Artik) прийшов в елегантному смокінгу.

Опинився серед виступаючих артистів і сам Monatik, що запалив на сцені перед азербайджанцями і росіянами.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва в стильному луці загуляла з колишньою дружиною Потапа.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ані Лорак похвалилася чарівною стрункою фігурою.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських вирушила на міжнародний фестиваль.