Варто відзначити, що Олександра Кучеренко не часто балує своїх фанатів оновленнями у мережі. Але останнім часом прекрасна дівчина переживає хвилю підвищеної уваги до себе. А саме завдяки недавнього інциденту. Цього літа відомий телеведучий програми "Світ Навиворіт" Дмитро Комаров приголомшив своїх обожнювачів таємним весіллям з Кучеренко. Лише в середині червня молодята повідомили про шлюб. Варто відзначити, що навіть для більшості колег Дмитра було відкриттям, що він зустрічався з Олександрою кілька років до їх весілля.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Тепер шанувальники телеведучого чекають більше новин від нього і його молодої дружини.

На днях у своєму профілі в Instagram модель опублікувала романтичне фото. На чорно-білому знімку Олександра дивиться кудись убік. Вона позує в легкій блузі з рукавами-ліхтариками і облягаючих штанях.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"У кожного є заповітна мрія… Ви теж любите тримати все задумане в серці і не розповідати раніше часу?) Чи робите дошку бажань і пишете список мрій в блокноті?", - інтригуюче підписала пост дівчина.

"Прекрасна Сашенька! Захоплююся твоєю красою, розумом і цілеспрямованістю! Все найцінніше повинно бути приховано від сторонніх очей", "Я помітила, коли озвучуєш плани або бажання, вони обов'язково збудуться, що щось піде не так... Напевно бажання, як і щастя люблять тишу", "Все намагаюся записувати, інакше просто вже починаю забувати", "Обговорюю лише з чоловіком оскільки мрії і чоловік пов'язані між собою. У нас мрії загальні. Сторонніх у них не присвячуємо", - прокоментували новий запис фолловери.

Нагадаємо, що Комаров розповів про першу зустріч з дружиною.

Як повідомляв портал Знай.ua, Комарів показав, чим займався в юності.

Також портал Знай.ua писав, що Комарів привітав фотографів України зі святом.