Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська частенько ділиться з фоловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Камінська відрізняється оригінальністю своїх постів і підписами до них, часто це смішні фото, а ще частіше відверті, але з веселим підписом. Так і в цей раз, Камінська порадувала шанувальників яскравим фото у неймовірно красивому платті.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії, яка з'явилася на сторінці Слави, вона постала на огляд публіки в довгому смарагдовому платті оригінального крою з мереживом. Волосся співачки розпущене в красивій укладці, а на її обличчі яскравий вечірній макіяж. У підписі до фотографії Слава Камінська написала: "Після гучних заголовків до моїх фото, я вже боюся викладати фото з тваринами (наприклад), а то мало що, виявиться, що у мене і з ними роман. Моя любофф @marchuk_irina_". Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно коментувати публікацію зірки.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.