Головний герой шостого сезону найромантичнішого шоу країни Холостяк Іраклі Макацарія — справжній улюбленець української публіки. По закінченню проекту грузинський продюсер так і не зміг знайти свою другу половинку, хоча йому часто приписують романи з популярними телезірками. Проте офіційних коментарів про його нинішньому статусі екс-Холостяк не дає, так що з'ясувати, що насправді відбувається в його особистому житті поки що неможливо.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нещодавно Іраклі Макацарія вирушив до Одеси на міжнародний кінофестиваль 2019. Clutch вдалося поспілкуватися із зірковим тренером шоу Зважені та щасливі.

Вчора, 25 липня, Іраклі Макацарія опублікував у своєму Instagram нові відео. Записи з'явилися в сторіс у екс-Холостяка і на двох цих відео він зображений з двома діточками - дівчинка в рожевому платті і з бантиком на голові і хлопчиком в одних підгузниках. Про це повідомляє Сlutch.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На цих відео Іраклі Макацарія постав під час фотосесії для дитячого продюсерського центру.

Нагадаємо, що зірка "Холостяка" Іраклі Макацарія показав розкішне весільне фото.

Як повідомляв портал Знай.ua, грузинський холостяк Іраклі Макацарія поділився з шанувальниками фото в стильному луці.

Також портал Знай.ua писав, що Іраклі Макацарія перерахував свої ідеали жіночої краси.