Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраві фото, на яких з'явилася з чоловіком Юрієм Горбуновим в Амстердамі.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як видно, Катя опублікувала в мережі цілий фотозвіт зі своїх амстердамських канікул, які провела з чоловіком. На знімках телезірка з'являється в різних образах і локаціях, а у підписі до фото поміркувала на філософські теми.

"В країнах, де тепло круглий рік, однозначно, сумно живеться. Нам треба в три місяці встигнути все. Поки тепло - побачити і відчути все найцікавіше, виявитися одночасно на дачі, на морі, на річці, на озері і ще декількох місцях, адже це лише кілька місяців, а ще роботу влітку ніхто не скасовував. А ще треба в сезон поїсти всіх ягід і фруктів. Схоже все це на літню істерику, адже треба їздити, літати, відпочивати, щоб потім взимку не шкодувати. Ну і відпочинемо взимку, а поки їздимо, набираємося емоцій. У мене за планом ще не мало справ, ось ще не їла кавун. А що ви ще не встигли цього літа?", - написала Осадча.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.