Російський гуморист, актор і шоумен Максим Галкін, який також є чоловіком Алли Пугачової дуже часто тішить своїх шанувальників свіжими фото і відео з особистого життя. Після того, як його діти - Гаррі і Єлизавета - підросли, відео стали наповнені дитячими іграми і сміхом, що дуже тішило його фоловерів. Ось і зараз він поділився відео з тим, як доглядає за ним його донька.

діти Пугачової та Галкіна
діти Пугачової та Галкіна

"Ліза і її чарівні руки" - підписав ролик шоумен.

На кадрах видно, як Максим сидить на ганку будинку, а турботлива Ліза робить таткові масаж.

Дівчинка використовує знаменитий вірш "рейки-рейки, шпали-шпали...".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В кінці Ліза додала рух від себе і потерлася п'ятою точкою об спину татуся.

"Ось так ось. Новий елемент" - сказав Галкін.

В коментарях відзначилися зірки російського шоу-бізнесу та звичайні фоловери Галкіна:

"Так у вас в родині лікар росте", "Це з нашого дитинства) прийшли гуси, поскубли.. Просто Здорово!", "Очманіла дівчинка, Максим щастя Вам і Вашій родині", "Ліза-шедевр ! Батьки відпочивають!", "Вона неможливо гарненька, дівчинка-милота", "Ну, ось "почухав, почухав" - це взагалі невимовно", "Ліза - янголятко! Чарівна дівчинка!", "Краще за будь-який професійний массаж"

Нагадаємо,Галкіна і Пугачову розкритикували за жорстоке поводження з дітьми: так не можна, страшно за Лізу.