Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А нещодавно Аліна вийшла заміж за 25-річного російського бізнесмена Олександра Комкова. Розкішне весілля відбулося на дорогій віллі в Італії, і саме там було зроблено трепетне фото, яке цього разу Аліна показала у своєму Instagram. На знімку дівчина в красивій весільній сукні позує разом зі своєю мамою, вони ніби щось поправляють одна одній. Виглядає це фото неймовірно ніжно і тепло, а в підписі до нього Аліна ще й віршик написала. Шанувальники не втрималися і почали активно коментувати знімок.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.