71-річна Софія Ротару, мабуть, знайшла секрет вічної молодості. На сімейних фото зірка затьмарює не тільки невістку, але і власну внучку.

Знаменита Софія Ротару показала сімейні фото. Зіркові фотографії були зроблені під час фестивалю Atlas Weekend 2019, про який нещодавно чули в Києві. На музичному заході легендарна виконавиця з'явилася в оточенні своїх рідних – сина Руслана Євдокименка, його дружини Світлани і їх дочки Соні. Хочеться сказати, що співачка шалено любить своїх онуків – Соні і Анатолії. До речі, останнього не було видно на сімейних фотографіях. Можливо, Анатолій став автором цих знімків, оскільки молодий чоловік захоплюється фотографією. А можливо просто проігнорував сімейний вихід у світ.

Захоплені прихильники Ротару почали обсипати свою улюбленицю компліментами.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

«Ви шикарні, Софія Михайлівна!», «Просто красуня», «Незрівнянна!!!», «найкрасивіша жінка в світі», - пишуть фанати Софії Михайлівни.

Шанувальники і вражені тим, що у свої роки Ротару виглядає ровесницею своєї невістки Світлани. А деякі впевнені, що знаменита виконавиця може дати фору і своїй внучці.

Зауважимо, що у Соні Євдокименко також є свої фанати. Молода дівчина пробувала свої сили в модельному бізнесі, а зараз підкорює сцену в якості співачки. Шанувальники впевнені, що свою красу Соня успадкувала від знаменитої бабусі.

Під час фестивалю в Києві, Соня позувала фотографам в асиметричній сукні сріблястого кольору, а також в зеленому міні і сірому бомбера.

Софія Михайлівна не відставала від внучки. Вона продемонструвала блакитне плаття-вишиванку, а чорне плаття, з паєтками, доповнила курткою-косухою.