Анджеліна Джолі останнім часом не часто з'являється на публіці. В цей раз фотографам вдалося застати її, гуляючу по місту в інтригуючому вбранні. Фото тут же викликало бурхливу реакцію.

Анджеліна Джолі
Анжеліна Джолі

Для прогулянки в спекотний літній день голлівудська зірка вибрала пікантний наряд. Хоча своєму улюбленому чорному кольору не змінила.

Джолі наділу широкі штани і шовковий топ, який нагадує білизняну майку. Під топ актриса не одягла білизну. Навіть після перенесеної мастектомії (Джолі видалила груди), вона не перестала носити спокусливі наряди. Адже фігурі знаменитості можуть позаздрити навіть найвідоміші моделі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

В цей раз Анджеліна прогулювалася одна, без дітей. Нагадаємо, що актриса виховує шістьох дітей: трьох прийомних і трьох від шлюбу з Бредом Піттом. Під час шлюборозлучного процесу актриса ділила не лише разом нажите майно, але і опіку над спадкоємцями багатомільйонних статків.

Нагадаємо, раніше Джолі в компанії гарячої красуні підкорила Париж, божевільний шарм: "З * скі стирчать, як дульки"

Як повідомляв портал "Знай.uа" Анджеліну Джолі зловили об'єктиви папарацці: колишня Пітта влаштувала гарячу фотосесію на балконі

Також Знай.uа" писав, дочка Пітта і Джолі готується до остаточної зміни статі: "Прикриває груди"