Російські співачки Алла Пугачова і Лайма Вайкуле в Юрмалі обговорити спільний похід на дискотеку. Розмова по душам опублікував її чоловік шоумен Максим Галкін на сторінці в Instagram.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ветерани естради згадали про те, як добре натанцювалися на юрмальській вечірці.

Потім Пугачова з іронією зауважила, що подруги мали успіх у молоді, наймолодшому представнику якої було 55 років.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Алла Борисівна зовсім розговорилася і зізналася Лаймі, що занадто молоді партнери їй набридли.

"У тебе весь час перед очима моє життя: молодий, молодий, молодий, молодий з гумором. Іноді хочеться старші", - зізналася Пугачова.

У цей момент знімав балаканину Галкін не витримав і грізно гримнув: "Я вам дам постарше!"

Раніше повідомлялося, що відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетний спільний кадр з коханою дружиною, лежачи на ліжку в саду. Так, артисти приміряли вбрання однакового кольору, а Примадонна ніжно обійняла свого чоловіка. Варто відзначити, що останнім часом Пугачова різко помолодшала і змінила стиль, все частіше дивувати шанувальників.

Нагадаємо, п'яна Пугачова зганьбилася перед камерою.

Як повідомляв Знай. ua, Галкін здивував мережа недитячими здібностями дочки.

Також Знай. ua писав, що Галкін і Пугачова показали справжню любов до ліжка.