Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно артист виставив трепетне фото з усіма своїми дітьми: Артуром, Веселиною і новонародженим Єлисеєм. Так, артист разом з родиною відпочивав в одному із затишних закладів Харкова, зізнавшись, що це був найкращий вихідний.

"Мої💚 #вывсечтоуменяесть найкращий вихідний - день, проведений з родиною💛 Сьогоднішня неділя булв саме такою! ", - поділився радістю Бабкін. Фолловери залишилися в захваті: "Такі гарні😘😘😘", "Красиві і щасливі!!! 💞", "Які Ви чудові😍❤️", "Ой, як здорово!!!🙆 Такі щасливі!!!🤗👍", "Красиві! Побільше таких днів❤️", "Так виглядає щастя!", "Ви прекрасні ❤️бути добру!", "Люблю вашу родину❤️! Щастя вам!" "Найщасливіший👍👏👏👏", "Ви чудові 😘".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.