Грузинський кінопродюсер, тренер “Зважених та щасливих” Іраклі Макацарія побував як глядач на зйомках ювілейного сезону “Х-фактору”. Зовсім скоро на каналі СТБ в ефір вийде перший випуск 10 сезону. Вже завершилися кастинги і тренувальний табір, де були визначені чотири команди учасників, але глядачі побачать всі подробиці після 14 вересня.

Як розповів екс-Холостяк “Знай.uа”, він не перший раз спостерігав за знімальним процесом “Х-фактору”. Раніше він був присутній на шоу в Грузії і вважає, що це дуже крутий проект у всьому світі!

“Я не співаю, на жаль. Якби міг, то я б заспівав (сміється - ред.). Це була б грузинська пісня!” - зізнався Іраклі.

Макацарія відзначив професійний рівень журі в цьому сезоні.

Іраклі Макацарія побував на зйомках кастингів Х-фактору

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Оля Полякова та Алессандро Сафіна приєдналися до Андрія Данилка і Насті Каменських за суддівським столом. Однак, як відомо, на честь ювілею члени журі будуть поступатися своїми місцями іншим артистам, тому в суддівські крісла повернуться Дмитро Шуров, Ігор Кондратюк, Ніно Катамадзе та багато інших.

Іраклі спостерігав, як у цей день вершилися долі деяких учасників, як і чому судді відмовляли виконавцям.

“Це правила життя. Всі учасники, які приходять, розуміють, що є певний ризик, що їм скажуть або так, або ні. Але на цьому все не закінчується. Навіть якщо отримав відмову, потрібно повірити в себе, ще більше попрацювати над собою і використовувати другий шанс”, - поділився Макацарія.

Також тренер “Зважених та щасливих” зізнався, що захоплений талантом і творчістю жіночої половини журі - Олі Полякової та Насті Каменських.

Журі і ведуча Х-фактор 10 сезон

“Пісні Насті і Олі скрізь звучать. Я їх дуже поважаю. Це талановиті люди, які неймовірно багато доброго роблять. І надихають людей! Одна з дівчат, яка вийшла на сцену “Х-фактора”, сказала, що Настя для неї - кумир. Це ж дуже круто! Навіть якщо судді кажуть “ні” і в якийсь момент відмовляють, то це їхня компетентна думка”, - прокоментував він.

При цьому Іраклі назвав свого кумира в музиці.

“На сьогоднішній день є багато хороших виконавців, але якщо говорити про кумирів, то це Майкл Джексон!” - зізнався Макацарія.

Юлія Абрамова

Нагадаємо, раніше співачка Оля Полякова розповіла, як потрапила в зірковий склад журі "Х-фактору". Зірка поділилася враженнями про роботу на проекті з Настею Каменських.

Також "Знай.uа" про 10 сезон "Х-фактора" розповів і Дмитро Шуров. Музикант повернеться в журі всього на один випуск, але вже готовий поділитися новими подробицями про шоу і учасників.

Як зізнався "Знай.uа" телеведучий і найдосвідченіший суддя "Х-фактор" Ігор Кондратюк, йому цікаво було знову повернутися в суддівське крісло, як і попрацювати на знімальному майданчику з новими членами журі. Шоумен поділився своїми враженнями про зйомки 10 сезону.