Відома українська співачка Злата Огнєвич показала невідомого чоловіка, який переслідує її з осені 2018 року. Відео, на якому зображений фанатичний переслідувач, артистка опублікувала у своєму Instagram-профілі.

Деякі користувачі соцмережі були впевнені, що тодішні заяви Огнєвич були продуманим піаром перед виходом нової пісні. Проте всього через чотири місяці після нападу переслідувача співачки поліцейські зловили біля її будинку.

Злата Огнєвич

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Веселий початок ранку. Дуже хочу, щоб закон зміг мене захистити від цього неадеквата. Ну а поки, маємо, що маємо... Ваші варіанти захисту?" - підписала відео Огнєвич.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Так, на ролику можна побачити, як співробітники поліції спілкуються з чоловіком, який несамовито жестикулював під час розмови.

Нагадаємо, Злата Огнєвич інтерв'ю виданню Знай.ua розповіла про свій новий кліп на пісню "Солодка кара".

Як повідомляв портал Знай.uа, Злата Огнєвич викликала бурю емоцій у шанувальників та гостей церемонії музичної премії "Золота Жар-птиця 2019".

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвич розповіла про свій новий кліп на пісню "Чом ти не прийшов".